Shoqeria

Adding value - nepermjet specializimit strategjik.

Ne fokusohemi ne ingredientet e specialitetit te ushqimit dhe barnave dhe jemi te perkushtuar ne identifikimin e aplikimeve te reja, novatore qe nga viti 1945. Eshte nje strategji per te cilen kemi investuar. Me seli ne Ried ne Innkreis, Austria, dhe me 23 filiale, KUK tani eshte nje prej furnitoreve me te njohur ne Europe, Azine Qendrore dhe Afriken Lindore per keto sektore. Qellimi yne eshte te veprojme si lidhje ndermjet furnitoreve te njohur nderkombetare per perzgjedhjen e prodhuesve te ingredienteve, ushqimeve dhe barnave te cilet respektojne standartet me te larta te cilesise. Ne faqen e internetit, ne gjuhen e vendit perkates, dhe me mbeshtetje nga nje ekip ekspertesh per zgjidhjet.

Filozofia

Adding value - me qasje te veçante.

KUK: tre letra me nje qellim te vetem. Per te qene lidhja qe shton vlerat. Ndermjet eksperteve te ingredienteve, zhvilluesve te produktit dhe kerkeses se konsumatoreve ne rritje. Pavaresisht synimit, ne gjithmone jemi largpames ne mendje. Ne ngrejme pyetje. Ne realizojme kerkime. Dhe ne perputhim kerkimet tona me nevojat direkte te klienteve tane – deri sa gjejme receten perfekte. Sa me unike kerkesa, aq me novatore qasja jone – te dyja teresisht fleksibel dhe te orientuara sidomos nga e ardhmja.

Historia

Adding value - me kendveshtrimin tone te pare.

Ne shikojme çfare kerkon tregu, do te thote qe ne jemi vertet aty, duke i paraprire prirjeve, kur te tjeret sapo kane filluar. Themeluesit e KUK – Krist, Ulrich, and Kössl – e filluan duke ngjallur levizjen dhe nje fare lindje ne tregun e pas luftes me nxjerrjen e mjaltit artificial. Me pas u krijua shoqeria per te arritur suksese te tjera duke filluar me prodhimin e pektines.

>> me shume

1950

Nje vizion i ri per nje ekip te bashkuar: Herbert Karsch drejtoi rritjen e biznesit te pektines dhe e shikonte pontencialin e biznesit – ne ndryshimin e objektit te shoqerise nga prodhimi tek rendesia e strategjise. Firma filloi te aplikonte njohurite e specializuara ne tregtimin e ingredienteve per industrine e ushqimit.

1984

Anton Kirchtag behet pjese e shoqerise. Brenda pak vitesh, ai i pergjigjet hapjes se Europes Lindore me nderkombetarizimin e biznesit – dhe eshte nje hap perpara drejt prirjes se bashkimit ne rrjete shperndarese ne shkalle te gjere. Nen drejtimin e tij, KUK nuk mendon me sipas kerkesave te vendeve por ne shkalle rajonesh – pra dominimit te KUK.

1990

Me 25 perfaqesime te respektuara, sot KUK eshte nje prej distributoreve lider ne Austri. Ne 1993, shoqeria hyn ne tregun Hungarez dhe behet nje prej shoqerive nder-rajonale duke tregtuar pertej kufijve te Austrise. Me pas, ne 1994, ajo hap filialin e saj te pare: KUK-Bohemia ne Prage. Kjo eshte pika e startimit drejt formimit te ekipeve eksperte ne tregun e Europes lindore.

1995

Anton Kirchtag eshte nder te paret qe identifikoi tendencen e re te “ushqimeve funksionale” duke u kthyer perseri ne lider. Ai zgjeroi portofolin e shoqerise duke perfshire ingredientet ushqimore dhe farmaceutike.– fushe ne te cilen sot KUK eshte distributor lider. Nga viti 2001, shoqeria ka filial ne Republiken Çeke, Hungari, Slloveni, Bullgari, Serbi, Kroaci dhe Sllovaki.

2007

Ne kete pike, KUK ka ngritur dege ne kater prej tregjeve me te medhenj te BE-se – Gjermani, Poloni, Ukrani dhe Rusi– si dhe ne Kazakistan. Katrin Kirchtag futet ne shoqeri ne 2010 dhe udheheq KUK ne kohen dixhitale, duke i garantuar asaj te ardhmen ne Europe.

2014

KUK hapi filiale ne Shqiperi dhe Maqedoni,si dhe kuzhina testimi ne te gjitha pikat e KUK.

2016

KUK realizoi nje arritje tjeter: Qendra te reja Aplikimi ne Győr, Hungari, dhe Kiev, Ukraine, i dha mundesi shoqerise ta ndertoje ekspertizen e saj ne laboratore te posacme, dhe te permiresoje sherbimet e saj per klientet dhe furnitoret. Pajisjet e reja i lejone firmes te nxise procese prodhimi teknikisht sfiduese, me komplekse, dhe te zhvilloje zgjidhje qe jane nje perputhje e sakte e nevojave te klienteve. Studimi, risite dhe shpirti i sipermarrjes jane elementet kryesore te vizionit te shoqerise.

2019

KUK forcon më tej pozicionin e saj në treg duke hapur filiale të reja në Balltik, Gjeorgji dhe Greqi, si dhe një qendër të re aplikimi dhe trajnimi në Győr, Hungari. Me më shumë se 900 m² objekti i ri ofron një gamë edhe më të gjerë të pajisjeve moderne dhe hapësirë të mjaftueshme për t'u takuar, shkëmbyer ide dhe zhvilluar zgjidhje të personalizuara.

2020

KUK rrit gjurmën e saj gjeografike në Lindje me krijimin e një filiali në Kirgistan dhe vendos një hap të rëndësishëm drejt Evropës Perëndimore duke hapur një filial në Belgjikë, duke mbuluar tregun e Beneluksit.

2024

2024 shenon zgjerimin e prezences gjeografike te KUK ne Afriken Lindore. Me hapjen e zyres ne Kenia dhe me shtrirjen e aktiviteteve ne Uganda dhe Tanzani, KUK jo vetem po hyn ne vende te reja, por gjithashtu po hap nje kontinent plot me mundesi te reja.

Ekipi

Adding value - permes kontakteve tuaja te besueshme.

Punonjesit tane jane pasqyra jone. Dhe secili prej tyre eshte 100% i angazhuar ne perdorimin e hierarkive tona te qendrueshme dhe atyre fleksibel ne perfitimin tuaj – kudo qe te ndodheni, dhe ne gjuhen e vendit tuaj. Ja pse diversiteti kulturor eshte pjese perberese e kultures se korporates sone. Ajo nxit kreativitetin, inkurajon individet te marrin iniciativa, dhe na ndihmon te jemi te gatshem per te kuptuar nevojat vendase, kjo reflektohet si frymezim per produkte te reja per tregje te tjera. Per çfare shquhet KUK? Aftesia e saj per te menduar jashte kornizave. Mos dorezimi ndaj sfidave. Dhe gatishmeria per te qene te pergjegjshem.

Punesimet

Adding value - me nje vend pune si asnje tjeter.

Tregje te reja, mundesi te reja … jo thjesht per rritjen e shoqerive, por dhe per vizione te reja. Ndoshta do te donit dhe ju te perfitonit? Na thoni pse do te donit te bashkoheshit me ekipin KUK - thjesht se eshte zyra qe punon prane klienteve dhe furnitoreve, apo se eshte nje teknik ushqimor me laboratoret e tij. Na frymezoni me historine tuaj personale dhe na tregoni sa te perkushtuar jeni rreth krijimit te zgjidhjeve te reja novatore. Na nxitni te zbulojme me shume! Dergoni aplikimin tuaj ne jobs@kuk.com.

Per klientet tane

Adding value - permes suportit dhe keshillimit te plote.

Sektore mjaft te zhvilluar dhe kerkues te tille si industri ushqimore dhe farmaceutike qe mbeshteten kryesisht ne zhvilluesit e produktit te cilet perballen me sfida te medha. Produktet perfundimtare po behen gjithnje e me komplekse. Per zhvilluesit, kjo do te thote t’i pergjigjesh me nje menyre me te mire, me te shpejte. Per rrjedhoje thirrja per partnere mbeshtetes eshte gjithnje e me e forte. Ne e kemi degjuar kete thirrje – dhe i jemi pergjigjur. Sherbimi yne i plote, i shpejte i keshillimit ploteson nevojat me te fundit te shoqerive dhe i mbeshtet ato permes nje procesi te plote. Eshte nje perfitim i shtuar te cilin klientet tane te perhershem e dine dhe e vleresojne.

Per furnitoret tane

Adding value - si partneri juaj vendas i shtuar.

Tregje te reja po hapen ne mbare boten. Kjo do te thote se se dyert e shume shoqerive te njohura tashme jane te hapura ndaj furnitoreve te klasit te pare. Keto shoqeri jo vetem qe presin ingrediente te cilesise se larte – ato kerkojne dhe mbeshtetje te vecante ne vend. Per prodhuesit e ingredienteve me nje game te larmishme produktesh, kjo perfaqeson qofte mundesine ashtu dhe sfiden. Ajo qe ju nevojitet eshte nje fuqi shitjesh eksperte, fleksibel qe mund ta ofroje kete suport ne vend, duke punuar prane jush. Dhe kjo eshte pikerisht menyra sesi KUK e shikon rolin e saj si partner i jashtem ne Europe, Azine Qendrore dhe Afriken Lindore. Si pikelidhje ndermjet prodhuesve dhe klienteve, 95+ teknologet tane ushqimore ndjehen mire ne te dyja anet – ne laboratoret e kerkimit te furnitoreve tane dhe ne laboratoret e zhvillimit te klienteve tane. Vlera qe shtojme? Nje kalim i bute i dijeve ne te dy krahet, duke lejuar qe zbulimet me te fundit te inkorporohen ne zhvillimin e ketyre produkteve. Kjo eshte arsyeja tjeter pse furnitoret tane na besojne per te zgjeruar biznesin e tyre, duke perdorur rrjetin tone te gjere te shitjeve. Si rezultat i lidhjes sone shumevjecare me klientin menaxhim do te thote qe per ne dyert jane vertet te hapura.

Kuzhinat e testimit

Adding value - me kuzhinat tona novatore te testimit.

Ne njihemi me ingredientet e cilesise se larte te furnitoreve tane ne laboratoret e tyre. Por ndodh ne bankat tona te testimit ku 95+ teknologet tane ushqimore zgjerojne njohurite e tyre, provojne receta te reja, dhe prodhojne mostra ne sasi te vogel. Eshte nje sherbim qe klientet tane e perqafojne – sepse do te thote se ata mund te sigurohen per cilesine e shkelqyer te produkteve para fillimit te prodhimit. Ky model eshte zbatuar tashme ne 21 vende, me laboratore testimi dhe prodhimin e mostrave duke shtuar - me shume vlere per furnitoret dhe klientet tane.

Furnitoret

Adding value - permes furnitoreve mjaft te specializuar.

Furnitoret tane jane aktivizuesi kryesor i aftesise sone ne shtimin e vlerave. Ne perputhje me standartet rigoroze te sigurise dhe cilesise, ata zhvillojne ingrediente te rinj ne laboratoret e tyre qe nga ana tjeter na lejojne te krijojme produkte te cilesise se larte, produkte inovatore ne bashkepunim me klientet tane. Kur nje furnitor vendos te na ngarkoje me perfaqesimin e tij tregtar ne nje rajon specifik, ata gezojne edhe nje vlere me shume: lidhen me mbi 20,000 kliente ne Europe, Azine Qendrore dhe Afriken Lindore. Por ky vendim nuk merret lehtesisht. Ai ndiqet nga keshillimi i afert me specialistet tane ushqimore ne laboratorin e furnitorit. Furnitoret e meposhtem sot jane me mendje te qete pasi e dine se ingredientet e tyre te cilesise se larte jane ne duar te sigurta. Ata perfitojne nga rrjetet tona te konsoliduara, ku perfshihen shume vende, me gjithe distribucionin dhe logjistiken e menaxhuar nga KUK.

>> me shume

Ingredientet ushqimore

Adding value - me ingredientet e zgjedhur ushqimore.

Duke u fokusuar ne ingredientet e specialiteteve ushqimore, ne ofrojme nje portofol te gjere produktesh me cilesi te larte – plus me shume sesa 95 teknologe ushqimore per dhenien e keshilles se ekspertit.

>> me shume

Niseshte

Niseshte native te modifikuara & funksionale, emulsifikues dhe niseshte e imituar yndyrore

HIDROKOLOIDE

Karragjene, alginate, goma ksantan, goma xheli, xhelatine, agar agari, goma arabike, goma celuloze, MCC dhe perzierjet e tij funksionale

INGREDIENTET E DERIVUAR TE QUMESHTIT

Kazeinatet, ingredientet e bazuar ne hirre, krem kafeje per tu vendosur siper, shkume kafeje, fraksione gjalpi.

KULTURE BULMETI DHE MEDIA

Kultura qumeshti dhe djathi, fare djathi dhe media

PRODUKTE COKOLLATE

Pluhur kakaoje, mase kakao dhe gjalpi, cokollata industriale, veshje dhe mbushje, produkte cokollate per dekorim dhe mbushje .

YNDYRERA BIMORE

Pluhur yndyre dhe drithera, specialitete yndyre te bazuara ne vajin e palmes (shkurtimet CBE, CBS, CBR, CBI) dhe yndyra te tjera bimore

NGJYRUES DHE DHENES SHIJE

Ngjyres natyrore & produkte ngjyruese, ngjyrues karameli, vanilje, aromatizues pikante & te embel , ereza, pluhur me baze djathi, maja dhe ekstrakte majaje, ekstrakte caji & kafeje

PRODUKTE VEZE

Pluhur te bardhe veze e kristalizuar dhe te thara me spraj, pluhur e verdhe veze dhe veze te plote.

FRUTA DHE PERIME

Fruta te ngrira – dhe te thara ne ajer, perime, kerpudha, pluhur mishi dhe peshku, pluhur frutash dhe perimesh, pure frutash dhe lengje, miell perimesh bishtajore, barishte kuzhine & ereza

PRODUKTE GJYSEM TE GATSHME

Drithera dhe perzierje te tyre, drithera, arra soje, miell dritherash, miell i bluar trashe,therrime buke te pjekur, buke e thekur ne copa, drithera ushqimi per femije, miell i hidrolizuar

EMBELSUES DHE SHEQERNA

aspartam, acesulfam K, stevia, ksilitol, laktitol, fruktoze, sheqerna te rralla dhe sheqer perla, sukraloze, sheqer akulli dhe pluhur dhe krem sheqeri

PROTEINA FUNKSIONALE (JO –ME BAZE BULMETI)

Proteine soje me baze bimore, protein bizele, protein lule dielli, proteine pulsi, pluhur me baze shtazore lekure derri, kolagjen, proteine mishi, proteine plazme

EMULSIFIKUES

Mono-digliceride, datem, lactem, citrem, acetem, PGE, PGPR, SSL, lecitine

ANTIOKSIDANTE

Tokoferole, palmitat askorbili, ekstrakt rozmarine, ekstrakt caji jeshil.

TE TJERA

Therrime buke per veshje mishi (te castit) oriz & miell orizi, ekstrakte lengje dhe te thata maltoje, ekstrakte & miell maltoje leng dhe te thata, fosfate, enzima, sorbat kaliumi, marzipan, glazing, polishing, varnishing and release agents for the sweet goods, betaine lustrim, lustrim, lustrim dhe lirimin e agjentëve për ushqime të ëmbël, betaine

Produkte ushqimore dhe farmaceutike

Adding value - me produkte ushqimore dhe farmaceutike.

Duke u fokusuar ne ingredientet ushqimore dhe ato farmaceutike, ne ofrojme nje portofol te gjere produktesh me cilesi te larte– plus me shume se 95 teknologe qe ofrojne keshilla eksperti.

>> me shume

Eksipiente (te ngurta)

Laktoze per kokrrizim, laktoze per presim direct, formulime per veshje filmi per tableta, shperberes, lubrifikant (acid stearik, stearate magnezi, niseshte farmaceutike, izomalt(grade farmaceutike), carbonate kalciumi, xhelatine farmaceutike, xanthan

EKSIPIENTE (LENG)

Polisorbate, sorbitan esters (agjent emulsifikues dhe stabilizues per kremra farmaceutime ose kozmetike), macrogol stearates (perzierje monoestere, diestere dhe makrogol), triglyceride, emulsifikues dhe trashes per aplikime te ndryshme, perforcues vaksine

FIBRA DIETIKE

Inulin, oligofruktoze e lengshme, biber bizele, galakto-oligosakaride, niseshte rezistente

VITAMINA DHE MINERALE

Vitamin K2, Vitamin D3, zink kompleks, perzierje vitaminash dhe mineralesh, kripra kalciumi dhe magnezi

PROBIOTIKET

Kultura Probiotike, produkte perfundimtare dhe perzierje

SHENDETI I KYCEVE

Glukozamine, kondroitine, kolagjen native tip II I pa denatyruar, acid hialuronik, kolagjen I hidrolizuar / peptide kolagjeni

SHENDETI I KOCKAVE

Vitamin K2, Vitamin D3, alga te kalcifikuara te Oqeanit Atlantik, kripra te ndryshme kalciumi dhe magnezi, kolagjen I hidrolizuar / peptide kolagjeni

SHENDETI KARDIOVASKULAR

Omega 3 natyral I koncentruar, acide yndyrore Omega 3 ne forme vaji dhe pluhur, Vitamin K2

INGREDIENT PER RRITJE IMUNITETI

Laktoferin, kulloshter, Vitamin D, ekstrakt ngapema e larshit / arabinogalaktant

USHQIME SPORTI

L-karnitin, acid linoleic I konjuguar, ZMA kompleks suporti mineralesh, kolagjen I hidrolizuar / peptide kolagjeni, protein hirre, kazeinate, proteina me baze Bimore

 

BUKURIA NGA BRENDA

Fito – ceramide, vaj nga berthama e bimes se korander per lekure te ndjeshme, acid hialuronik, kolagjen I hidrolizuar / peptide kolagjeni, ekstrakt haviari

Kontakt

Adding value - me nje ekip pergjegjes.

A kemi ngjallur interesin tuaj? A keni pyetje dhe deshironi nje pergjigje te shpejte? Thjesht kontaktoni me zyren e KUK ne vendin tuaj ose kontaktoni lirisht me selite tona. Vlera qe kemi? Ne gjithmone pergjigjemi brenda 24 oreve. Dhe kur ju kontakton nje prej filialeve tona, ju mund t’ia shpjegoni atij.

Zyrat e KUK

Adding value - ne vend, ne gjuhen e vendit.

Ne ofrojme fleksibilitetin e nje firme te vogel dhe besueshmerine e nje shoqerie te konsoliduar. Ne kete menyre ne jemi vendosur me sukses ne 33 vende. Te punosh me KUK do te thote te flasesh me nje person real i cili kupton biznesin tend. Ne ofrojme suport aty ku jeni, jemi disponibel ne nje kohe te shkurter – me perkushtim dhe ambicje per te zgjidhur cdo problem. Asnje ceshtje nuk eshte e paperfishme per te marre nga ne nje zgjidhje te re. Vlera qe ofrojme? Jemi me ju dhe per çdo gje, ofrojme keshillim aty per aty.

Zyrat Qendrore

KUK-Handels GmbH
Auleiten 4
4910 Ried im Innkreis
Telefon +43 77 52 858 05
Fax +43 77 52 858 05 – 20

Shqiperi

KUK-Albania sh.p.k.
Autostrada Tirane-Durres KM7
1051 Kashar-Tirane
Telefon +355 4 4803429
Fax +355 4 4803429

Austri

KUK-Austria GmbH
Auleiten 4
4910 Ried im Innkreis
Telefon +43 77 52 858 05
Fax +43 77 52 858 05 – 20

Belgjika, Holanda, Luksemburgu

KUK-Benelux bv
Philipssite 5/ bus 1
3001 Leuven
Telefon +32 16 79 21 55
Fax

Bullgari

KUK-Bulgaria Ltd.
Georgi Benev Str. 3
4027 Plovdiv
Telefon +359 32 946 760
Fax +359 32 967 558

Gjeorgji

KUK-Georgia LLC
Kamani St. 10, Floor 1, Apt. 101
0186 T'bilisi
Telefon +995 32 290 7669
Fax +995 32 290 7669

Gjermani

KUK-Deutschland GmbH
Falltorstrasse 8
76669 Bad Schönborn
Telefon +49 7253 93 49 08 - 0
Fax +49 7253 93 49 08 - 9

Greqi

KUK Hellas I.K.E.
183, Siggrou Ave. & Sardeon 1,
17121 Nea Smyrni, Athens
Telefon +30 210 933 96 12
Fax +30 210 933 96 43

Hungari

KUK-Hungaria Kft.
Wesselényi utca 8.
9022 Györ
Telefon +36 96 511 780
Fax +36 96 511 789

Kazakistan

TOO KUK-Kazakhstan
Sagadat Nurmagambetov, 206
050026 Almaty
Telefon +7 701 220 08 61
Fax +7 701 220 08 61

Kenia

KUK - East Africa Ltd.
Office 32, KOFISI 13th Floor, Landmark Plaza building, P.O. Box
51090 Nairobi
Telefon 0708735855
Fax -

Kirgistan

KUK-KG Ltd.
9 office, 54 A, Maldybaieva
720020 Bishkek
Telefon +996 552 088 884
Fax -

Kroaci, Bosnja dhe Herzegovina

KUK-Adriatic d.o.o.
Rudeska 160B
10000 Zagreb
Telefon +385 1 3866 014
Fax +385 1 3886 164

Lituani, Letoni dhe Estoni

KUK-Baltics UAB
Žalgirio str. 88
09303 Vilnius
Telefon +370 5 277 89 45
Fax

Maqedonia e Veriut

KUK-Macedonia d.o.o.e.l.
bul. Ilinden 105/3-4
1000 Skopje
Telefon +389 2 311 80 82
Fax +389 2 312 01 48

Poloni

KUK-Polska Sp. z o.o.
ul. Wierzbięcice 49/5
61-547 Poznań
Telefon +48 61 639 77 02
Fax

Republika Çeke

KUK-Bohemia, spol. s r.o.
Vinohradská 90
130 00 Praha 3
Telefon +420 271 730 262
Fax +420 272 191 616

Rumani, Moldavi

KUK-Romania S.R.L.
Str. Pipera Tunari 61
077190 Voluntari, Jud. Ilfov
Telefon +40 2131 044 65
Fax +40 2131 044 69

Rusi

KUK-Russia Ltd.
3rd Khoroshevskaya str.18, build.2
123298 Moscow
Telefon +7 495 225 45 81
Fax

Serbi, Mali i Zi

KUK-Srbija d.o.o.
Bulevar Arsenija Čarnojevića 66
11 070 Beograd
Telefon +381 11 3089 950
Fax +381 11 3089 970

Sllovaki

KUK-Slovakia, s.r.o.
Zvolenská 32
821 09 Bratislava
Telefon +421 905 609 643
Fax +421 2 5810 3412

Slloveni

KUK d.o.o. - Slovenia
Parmova ulica 53
1000 Ljubljana
Telefon +386 1 436 42 92
Fax +386 1 436 42 93

Ukrahine

KUK-Ukraine Ltd.
Krasylivska str. 11
03040 Kiew
Telefon +380 44 459 31 55
Fax +380 44 459 31 56